På gång 2024

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

UTFLYKT TILL PEGASUS TRÄDGÅRD

2020-04-27 – 08:00 - 2020-06-07 – 17:00

Välkommen till PEGASUS TRÄDGÅRD

Vår unika Teaterträdgård vid ån i Hög, mitt mellan Kävlinge och Löddeköpinge, prunkar nu i maj!

En gratis grön pärla för dig som i dessa tider behöver en utflykt i tätortsnära halvvild natur.

Packa picnickorgen!

Hyr kanot vid Borgeby Slott eller vid Kanotklubben i Löddeköpinge, paddla på natursköna Lödde Å, landa vid trädgården, upplev de unika smarta ekologiska odlingarna och installationerna.

Eller kom på cykel eller bil. Parkera framför förskolan i Företagsbyn i Hög, sedan 500 m promenad eller cykling till trädgården. Busshållplatsen heter Högs Byväg, 10 min gångväg till trädgården.

Är ni en lite större grupp/förening/institution ordnar vi en professionell dramatiserad trädgårdsvisning mot en liten avgift.

Ring eller mejla. 070 3976585 staffan@sbteater.se

Här finns mycket info om Pegasus Trädgård 2020

Här finns detaljerad info om Trädgårdens Odlingar och Installationer

 Teaterträdgården Pegasus Trädgård i Hög är Europas enda Ekologiska Teaterträdgård.

Vår publik kommer från hela Skåne. Med professionella dockföreställningar som inspiration får publiken göra egna figurer att ta med sig hem. Tillsammans skapar vi dockor av trädgårdens naturmaterial som trä, pil, strå och rotfrukter.

Vi arbetar tillsammans med professionella arkitekter och ekologer för att utforma trädgården inspirerande och fantasifullt. Med trädgårdens fägring, dess små byggnader och teaterns historier vill vi glädja och väcka tankar hos dem som besöker oss. All odling sker helt ekologiskt.

Sedan 2015 arrangerar vi en internationell Interaktiv Visuell Dockteaterfestival, PEGASUS FAMILY i trädgården. PEGASUS FAMILY är Sveriges enda årligen återkommande Dockteaterfestival i sitt slag. I juli 2020 gästas festivalen av grupper från Italien, Slovenien, Danmark, Sverige.

Länken Pegasus Trädgård 2020 är en presentation av Pegasus Trädgård på Engelska. Länken är uppskattad av de som sett vår Slideshow om Trädgården som vi presenterat vid många större Internationella Dockteaterfestivaler där vi framfört våra föreställningar de senaste åren. I Kina, Ryssland, Indonesien, Polen, Vietnam, Spanien, Bulgarien, Tjeckien…. En show om hur vi här i Hög försöker få Kultur och Ekologi att hänga ihop, en show som inspirerat kollegor och inbjuden publik worldwide!

 

Välkomna till Pegasus Trädgård!

 

Detaljer

Börjar:
2020-04-27 – 08:00
Slutar:
2020-06-07 – 17:00
Webbplats:
http://staffansteater.se

Arrangör

STAFFAN BJÖRKLUNDS TEATER
Telefon:
070 3976585
E-post:
staffan@sbteater.se
Webbplats:
www.staffansteater.se

Plats

Pegasus Trädgård
Företagshusvägen 2
Kävlinge,
+ Google MapPrenumerera på våra nyhetsbrev!